23.09.2012

Kanelsneglekage



Hej, så i dag er det søndag, derfor har jeg bagt en kanelsneglekage, og den er så god!
Den er også ret nem at lave, og du skal ikke bruge det store.

Det skal du bruge:
- 2dl. kernemælk.
-50g gær.
-100g bage magarine/smør.
-1 tsk. salt.
-2 æg.
-En halv tsk. salt.
-2 spsk. sukker.
-8-9dl. mel.

Remonce:
-150 g. bage margarine/smør.
-2 dl. brun farin.
-2 spsk. kanel.

Sådan gør du:
-Lun mælken og smørret i en gryde, til smørret er smeltet.
-Tag det af varmen, og lad det køle lidt af.
-Opløs gæren deri.
-Bland de tørre ingredienser og æggene sammen.
-Rør derefter mælken, smørret og gæren i.
-Lad det hæve i 30 min.

-pisk blødt smør, farin og kanel sammen til remonce.
-Del kage dejen i 2.
-Rul dejen ud i en rektangel på 25x40 cm.
- Smør remoncen på begge rektangler og rul dem sammen hver for sig.
-Skær 13 kanelsnegle ud af hver, og rut dem i en smurt tærteform.
-Der bliver 2 kager.
-Lad dem hæve i 30 min.
-sæt dem i en forvarmet ovn på 200 grader (varmluft 190 grader) i ca. 20-25 min.

Jeg ved ikke rigtigt om opskriften gav nogle mening, men kanelsneglekage smager fantastisk!

Xoxo Cecilie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar